۱۲ خرداد ۱۳۸۹، ۸:۳۷

نیمی از غریقان دریا پس از غروب غرق شده اند

نیمی از غریقان دریا پس از غروب غرق شده اند

ساری - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی استانداری مازندران با اشاره به اینکه دریا در مازندران متولی ندارد، تاکید کرد: باید برای دریا در استان برنامه ریزی شود.

وی با اشاره به شنای مختلط در برخی سواحل دریا تصریح کرد: در خصوص این موضوع طی سی سال اخیر بی توجهی صورت گرفته و باید رسیدگی شود.

ابراهیمی با بیان اینکه متولی دریا باید در سفر سوم رئیس جمهور مشخص شود، یادآور شد: این یکی از دغدغه های جدی ما است و در این مسائل نباید فرافکنی ایجاد کنیم .

وی افزود: بسیار ناگوار است که آمار غرق شدگان در استان از 240 نفر تجاوز می کند.

ابراهیمی با اشاره به عدم حضور کمیته اطلاع رسانی در جلسه های ستاد سالم سازی طرح دریا خاطرنشان کرد: کمیته اطلاع رسانی حلقه مفقوده بین دریا و مردم است و بسیاری از طرح های پیشگیرانه را می توان از طریق کمیته اطلاع رسانی اجرا کرد.

معاون سیاسی استانداری مازندران گفت: امروز این دغدغه وجود دارد که دریا به جای تبدیل شدن به فرصت، یک تهدید تلقی می شود.

وی یادآور شد: مقوله استفاده از دریا نباید امنیت اخلاقی و جانی هوطنان را زیر سئوال ببرد.

ابراهیمی با اشاره به اینکه باید از ظرفیتهای استان کمک بگیریم، اظهار داشت: می توانیم دریایی داشته باشیم که نشاط ایجاد کند و برای طرحهای فرهنگی دریا نیز بودجه داریم و نباید در این زمینه دغدغه ای ایجاد شود.

وی با بیان اینکه در وزارت کشور به دنبال ایجاد نشاط اجتماعی هستیم، تصریح کرد: شهروندان باشد از برنامه های فرهنگی طرح دریا شاداب شوند.

وی با اشاره به اینکه هدف از طرحهای دریا برقرار رضایت مندی اجتماعی است، افزود: دریا باید در سه حوزه خدمات زیربنایی، رفاهی و اجتماعی خدمات ارائه کند و برنامه ملی شدن دریا باید در سفر سوم رئیس جمهور نهادینه شود.

وی در خصوص حق الزحمه ناجیان غریق که در طرح سال گذشته فعالیت کرده و امسال دستمزد خود را دریافت کرده اند، اظهار کرد: سقف بودجه ناجیان غریق را افزایش خواهیم داد.

فرماندار ساری با اشاره به مشکلات دریا گفت: توقع ما بر بهبود برنامه ها نسبت به سالهای گذشته است و نسبت به حساسیتی که وجود دارد، باید اوضاع تغییر کند.

محسن زارعی با اشاره به اینکه متولی دریا در مسند پاسخگویی به مردم باید مشخص شود، یادآور شد: هر فردی که در این حوزه مسئولیت دارد باید بتواند نسبت به مردم جوابگو باشد.

نیمی از غریقان دریا در سال گذشته پس از غروب غرق شده اند

وی با بیان اینکه نیمی از غرق شدگان دریا در سالهای گذشته پس از نماز مغرب و عشا اتفاق افتاده، تصریح کرد: باید جلوی شنای افراد در ساعات و مناطق ممنوعه گرفته شود.

زارعی با اشاره به نداشتن اعتبار در زمینه ارائه خدمات به نیروهای مستقر در طرح دریا افزود: در این زمینه یک ریال اعتبار دریافت نشده است.

وی گفت: با کمک نیروی انتظامی و بسیج سازندگی می توان طرح دریا را اجرا کرد و به مردم نیز اجازه نداد که در مناطق ممنوعه شنا کنند.

زارعی همچنین خاطرنشان کرد: سه سال است بر سر این مسئله بحث می کنیم اما همچنان کسی پاسخگو نیست و من به عنوان فرماندار باید جوابگوی مردم باشیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران در این نشست گفت: در یا در مازندران به اندازه حوادث بزرگ کشته دارد و در این جلسات جز حرف و سخن عمل دیگری صورت نمی گیرد.

هادی خنجری افزود: وقتی امنیت مردم در دریا برقرار نیست نمی توان به سایر مسائل دریا پرداخت.

وی یادآور شد هنوز حق الزحمه ناجیان غریق معلوم نیست و حق الزحمه ناجیان غریق سال گذشته را که باید در شهریور سال گذشته پرداخت می کردیم ماه گذشته پرداخت شد.

مدیرکل تربیت بدنی مازندران با اشاره به اینکه ناجیان غریق افراد دو شغله نیستند، تصریح کرد: این افراد برای امرار معاش در تابستان در ساحل دریا مشغول به کار می شوند در صورتی که دستمزد آنها با تاخیرهای طولانی پرداخت می شود.

نصرالله پریچهره گفت: به جز حق الزحمه ناجیان غریق، نگرانیهایی در خصوص امینت جانی آنها وجود دارد که در نقاط کور هستند.

وی یادآور شد: تامین امنیت ناجیان غریق در مقابل برخی افراد که در مناطق ممنوعه شنا م یکنند در خطر است و در برخی موارد با اسلحه سرد مورد هجوم واقع شده اند.

پریچهره با اشاره به اینکه در خصوص طرح دریا باید بحران کشوری اعلام شود، افزود: سال گذشته هشت هزار و 600 نفر از هموطنان توسط ناجیان غریق نجات پیدا کردند و نباید ارزش کار ناجیان را با حقوق 300 هزار تومان کاهش داد.
 

کد خبر 1094003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha